Body transformer

De body transformer is een doeltreffend, multifunctioneel toestel waarmee u gewichtverlies stimuleert en uw lichaam in vorm brengt dankzij de combinatie van infrarood therapie, pressotherapie en elektrostimulatie.

Infrarood vetverbranding

Het gebruik van infrarood energie versnelt het metabolisme, dit is de snelste en meest natuurlijke manier om gewicht te verliezen.

Door gebruik te maken van infrarood gaat het lichaam niet enkel oppervlakkig, maar ook inwendig opwarmen, waardoor het bloed sneller door het lichaam circuleert.

Gezien het lichaam niet inwendig wenst op te warmen, gaat het metabolisme sneller werken zodat het lichaamsvet vlugger afgebroken wordt.

Infrarood vetverbranding is een gezonde manier om gewicht te verliezen zonder inspanningen. Tijdens een sessie van 30 minuten worden 500 tot 600 calorieën verbrand.

Pressotherapie

Pressotherapie is een systeem van luchtkussens die door druk de lymfatische omloop en de bloedcirculatie verbeteren. Deze luchtkussens kunnen zowel het volledige lichaam als bepaalde delen behandelen.

Deze behandeling reinigt en ontgift het lichaam. Uw huid gaat er beter en strakker uitzien. Pressotherapie is ook aanbevolen bij vermoeide en zware benen, bij cellulitis en bij personen die veel vocht ophouden.

Elektrostimulatie

Bij elektrostimulatie worden de zenuwvezels van de spieren gestimuleerd door een reeks elektrische impulsen. Niet u, maar de elektrostimulator laat de spieren dus werken. Op deze manier kan een effectief centimeterverlies en een zichtbare huidverbetering bereikt worden zonder dat u veel moeite moet doen en dit zonder belasting van de gewrichten.


Body Transformer
Bodytransformer voor en na

Een super resultaat met Body transformer 46 cm minder.